Rozhovor s July

14. október 2019 | agentúra

V našej nepravidelne pravdivej rubrike vám July prezradí, ako nikdy nevie, čo bude robiť zajtra. Alebo to, ako má za päť minút všetko vyriešené. A my sa potom naučíme čítať s porozumením. :-)

Rozhovor s July - Account Management v digitálnej agentúre

Ako dlho si v buckle up?

Odkedy som sa s rodinou presťahovala z Bratislavy...už pred 2 rokmi.

Aká je tvoja každodenná úloha v tíme?

Asi sa stále vyvíja a trošku mení a to ma baví. V menšej firme nikdy nevieš čo bude potrebné urobiť zajtra. Prišla som ako office manažérka a postupne som začala pracovať aj s klientmi a zastrešovať, aby ich požiadavky boli u nás pripravené v príjemnom modernom dizajne, funkčné a včas. Klientov máme asi z celého sveta... takže síce sedíme v malom meste, ale sme v kontakte asi so 40 krajinami sveta a komunikujem prevažne v angličtine.

Rozhovor s July - Project management

Čo nové by si sa chcela naučiť?

Len nech sa na mňa nalepí čo najviac od mojich kolegov programátorov :-). Možno začnem rozumieť aj programátorskym vtipom.

Android alebo iOS? Mac alebo PC?

Mala som obavu, keď som do buckle up nastúpila, ako budem pracovať na Macu, keďže som zvyknutá na PC. Ešte si pamätám ako som prisahala, že ja žiadne výhody oproti PC nevidím. Budem ale asi čoskoro kupovať nový laptop nadoma a TERAZ silne zvažujem či to nebude Mac :-) je to taký miláčik :-))) Súkromne som stále ale ostala Android-pozitívna.

S čím si mala v buckle up na začiatku najväčší problém?

S tým macom predsa :-). A popravde chvíľu som si zvykala, že ženy sú tu v menšine :-) ako všade v IT tímoch. Ale moji milí kolegovia to vycítili a pokojne si ma kvôli tomu doberali :-) a nešetrili ma ani pri stolnom futbale.

Rozhovor s July - Angličtina ako benefit

Ako si vnímala Pezinok, než si prišla do buckle up? Ako sa to zmenilo?

Ako malé mestečko kde sú vinice a je dobre, že tu chodia vlaky priamo do Bratislavy a do Trnavy, lebo sa tak dá vyhnúť zápcham. 

Avšak je tu toho oveľa viac ako som čakala. Postupne som si zamilovala behanie vo viniciach. Len pár minút a som v lese, kde je veľa turistických ciest. Kto chce vyberie sa pešo, na bicykloch a nie je nezvyčajné stretnúť tu ľudí jazdiť na koňoch. Ešte aj v zime sa dá vybehnúť na lyže na Babu alebo Zochovu chatu. Takže kto rád žije aktívne a v prírode, má všetko pod nosom a má čo robiť celý rok.

Pezinok a okolie má navyše silné vinohradnícke tradície. Neustále sa dejú akcie domácich vinárov, koncerty, Keramické trhy, Vinobranie, … stále je tu čo objavovať.

Ako chodíš do práce?

Autom, ale častokrát bicyklom. Keď je pekne, ráno s deťmi nasadneme na bike, a za chvíľku sme v škole, v práci. Je to prevažne rovina, takže by bola aj škoda nevyužiť to a štartovať každé ráno auto a zanedbávať si postavu :). Mimochodom, všetko je tu v Pezinku do “5” minút.

Rozhovor s July - Práca so zahraničnými klientami

Aká vec ťa v buckle up najviac prekvapila v porovnaní s inými firmami?

Že sa dá veľa vecí vyriešiť aj bez toho, aby sa zvolal meeting. Celý deň si spríjemňujeme počúvaním dobrej hudby, každý si môže pridať tú svoju do playlistu. A tiež, že aj bez homeofficu, s pomocou flexibilného pracovného času, ktorý máme, je možné skĺbliť pracovné a rodinné záležitosti a byť v práci spokojný.

Ak by si mala opísať buckle up tromi slovami, aké by to boli?

Technológia, precíznosť, relax :) a myslím to v zmysle uvoľnená atmosféra a hlavne nebrať sa smrteľne vážne.

Rozhovor s July - Team building
hore